Huizen reinigen, zonder schoonmaakspullen....

Heb je wel eens een onprettig gevoel op sommige plekken in je huis. Last van geesten of andere entiteiten je liever niet daar hebt?

Vaak kan de energie van mensen die eerder op de plek van je huis zijn geweest een negatieve energie achterlaten. Ook als er heftige emoties zijn gevoelt door de huidige bewoners kunnen deze blijven hangen. Je kunt deze energie overnemen en er nog lang last van hebben.

Hetzelfde geld voor buren die een negatieve energie hebben. Ook die energie kan vervelend zijn en kun je overnemen.

Er zijn veel mensen die je bang willen maken met enge verhalen. Lang niet al deze verhalen zijn realistisch. Hoe minder je jezelf bang maakt. En hoe minder groot je het maakt. Hoe makkelijker je ervan af komt. Dus geen enge verhalen lezen of kijken.  Lees ook mijn blogs over deze onderwerpen.

Wat voor kan komen:

  • Kinderen die van alles zien en opmerken over het huis wat jij misschien niet voelt.
  • Kinderen die angstig zijn in hun slaapkamers.
  • Plekken waar je je onprettig voelt. Waar je liever niet aanwezig bent.
  • Mensen die gedachten hebben die niet kenmerkend zijn voor ze.
  • Ook kinderen die dingen zeggen die geen dingen zijn die ze normaal doen en zeggen. Zelfmoordgedachten, depressieve gedachten etc.

Hoe lang duurt het?

Afhankelijk van hoe groot het huis is en hoeveel er aanwezig is duurt het reinigen meestal 2 uur, inlcusief uitleg en een bespreking. Terwijl ik door het huis ga, leg ik uit wat ik zie en voel in het huis. Wat je hier aan kunt doen. Meestal ga ik alle kamers één voor één af. Ik hoef natuurlijk niet per sé in alle kamers te komen.

Als er een heel duidelijk probleem speelt, zoals een lastige geest of rare gebeurtenis, los ik meestal eerst die op, voordat ik het huis verder reinig.

Wie ben ik

Mijn naam is Sanne van Doormaal. Ik verwijder geesten van huizen, evenals andere negatieve energieën die er aanwezig zijn. Op verzoek van vrienden ben ik dit bij hen gaan doen.

Door mijn extreme gevoeligheid voor energieën en vibraties voel ik makkelijk aan wat er aanwezig is in een ruimte. Daarnaast krijg ik door wat het bewustzijn wil en wat het wil vertellen. Voor mij is dit een tweede natuur, omdat ik dit constant doe. Ik kan dit niet afzetten. Vandaar dat het me ook geen of weinig energie kost.

Sanne van Doormaal

Sanne van Doormaal

Reviews

Sanne slaat steeds de spijker op zijn kop, ziet en voelt dingen die blijken te kloppen. Heel professioneel!!

- Roel

Kundig, empathisch, oprecht, zeker een aanrader!!

- Belinda

Weet waar zij mee bezig is, ik kom zeker nog eens bij haar  terug.

- Ruud

Neemt de tijd voor je, legt alles duidelijk uit, heeft ons goed geholpen, Top!!!

- Yvonne

Toen ik Sanne vertelde welke problemen mijn dochter heeft, bood Sanne een huizenreiniging aan.

Samen met een collega voelde ze in elke ruimte. De punten die mijn dochter benoemde werden erkend, waar mijn dochter heel blij mee was. De ruimtes waarin mijn dochter problemen had, werden vakkundig gereinigd. Sanne legde goed uit wat ze deed en waarom ze het deed. Mijn dochter kreeg tips hoe ze in het vervolg met bepaalde situaties om moest gaan.

Daarna werden de overig ruimtes in huis bekeken en op sommige plekken nog gereinigd.

Op het moment dat ik aangaf dat ik in een bepaalde ruimte in huis niet lang kon verblijven, dat ik het gevoel had dat ik er weg moest, merkte Sanne op, dat er van alles speelde vanuit het verleden. Gelukkig kon dat ook weggehaald worden.

Ik vond het een prettige huizenreiniging. Sanne probeert alles heel duidelijk te verwoorden, zodat het niet raar of abstract wordt, maar gewoon concreet voelt. Het is fijn dat je altijd je vragen aan Sanne kunt stellen, ook na afloop van de sessie.    

Sanne bedankt!

- Miranda

Na de reiniging van ons huis, voelde deze plek eindelijk aan als helemaal van ons. Zo fijn! Ook voor onze kinderen.
Sanne kan zich ontzettend goed afstemmen en invoelen. Ze neemt haar werk serieus en gaat dan ook grondig te werk. Alles in huis werd onder de loe genomen en waar nodig omgezet in de ‘juiste’ energie. Het stroomt weer!

- Linda

Sanne was bij mij om mijn atelier energetisch op te schonen. Ze weet heel goed te voelen. Wanneer ze in een ruimte is stemt ze zich gelijk af op de energie. Ook neemt Sanne je mee in het moment wat ze voelt. Ze deelt wat ze bemerkt en geeft bruikbare tips. Dat gaat haar heel natuurlijk af, erg fijn.
Sanne is een lieve rustige vrouw waarbij je je gelijk thuis voelt.

- Saskia - Bloemen van Sas

Huizen reiniging

Prijzen

Voor het reinigen van een huis vraag ik € 80,- exclusief reiskosten en reistijd. Ik ben gevestigd in de gemeente Bladel.

Neem contact op!

Je kunt me altijd bellen. Mocht je liever een berichtje sturen. Gebruik dan whatsapp!

Telefoon/ Whatsapp

0682006230

Email

Sannevandoormaal@outlook.com

Wist je dat?

Je zelf ook vrij makkelijk een huis kunt reinigen. In mijn blog geef ik hier regelmatig informatie over. Volg mij voor meer informatie.