Hoe verwijder je een geest?

Mythe: Ghostbusten werkt

De makkelijkste manier om een geest te verwijderen van je huis of werkomgeving, is om deze te behandelen zoals je zelf wil worden behandeld. Met begrip, met geduld en met liefde. In tegenstelling tot wat je vaak ziet in films.

Ghosts

Wat bedoel ik hiermee?

Als iemand wordt behandeld met liefde, respect en geduld, dan is de kans dat die persoon meewerkt groter? Toch?? Bij mij werkt het meestal wel zo.

Niet zo vreemd ook dat dit meestal erg goed werkt wanneer je contact maakt met een geest

Hoe verwijder je een geest?

Je verwijderd een geest door deze liefde te sturen. Weet je hoe je liefde kunt opwekken om te voelen. Probeer eens liefde te voelen voor iets waarvan je al vrij makkelijk liefde voelt. Probeer dan hetzelfde gevoel op te wekken.

Als je kunt communiceren met geesten dan is het makkelijker. Je kunt dan kijken waarom de geest er is en waarom het niet wil gaan.

De volgende zinnen kunnen dan helpen:

– Weet je dat je dood bent? Niet alle geesten hebben door dat ze zijn overgegaan. Het helpt soms ze hier aan te herinneren.

– Je hoort hier niet meer.

– Je hoort niet in dit huis.

– Als je naar het licht gaat dan geven ze je daar alles wat je nodig hebt en wat je wilt. Ik kan je dat niet geven.

– Je kunt altijd terug komen als je eenmaal naar het licht gaat, mits je dat wilt.

 

Je kunt ook een lichtpunt maken naar het licht toe. Wat je dan doet is in gedachten een mooie lichtgevende buis trekken van een punt in je kamer naar “het licht”. Je hoeft niet te weten waar het licht is. Stel je gewoon voor dat het daarheen gaat.

Soms voel je dat de geest dan weg gaat. Naar “het licht”toe. Of je kunt de geest vragen hoe het daarheen wil gaan, met de automatische lift, of de traplift of gewoon met de trap.

 

Lukt het je niet om ongewenste entiteiten te verwijderen? Neem dan contact op via de pagina over huizen reinigen.

Of als je zelf met wierrook of andere hulpmiddelen aan de slag gaat.
Bekijk dan deze pagina’s eens

Logo jane blue

Geef een reactie