Hallo, Welkom op mijn site!

Voor we verder gaan wil ik je bedanken voor het bezoeken van mijn website. Ik hoop dat anderen deze stof net zo interessant en toereikend vinden als ik dat zelf vind.

Waarom deze site?

Ik ben begonnen met het verzamelen van dit soort informatie omdat ik ze goed kon gebruiken voor mijn eigen ontwikkeling. Toen ik deze informatie ging delen met mijn studiegenoten en andere geïnteresseerden, merkte ik dat ik dit heel erg leuk vond om te doen. Het herordenen en structureren van deze informatie tot een leesbaar geheel werd mijn hobby.

Nu ik 29 jaar ben, en al weer heel wat meer ervaring rijker ben ik van plan om deze informatie te bundelen op deze site. Ik hoop op deze manier meer bekendheid te verspreiden voor deze unieke en inzicht verstrekkende kennis. Het heeft mij al vaak geholpen in mijn leven. Ik hoop dat het hetzelfde kan doen voor anderen.

Wie ben ik?

Mijn naam is Sanne van Doormaal en ik ben vreselijk nieuwsgierig naar nieuwe, baanbrekende en vreemde informatie.

Open en hard werkend, zijn twee eigenschappen die ik vertegenwoordig. Ik ben zelf bezig met mijn eigen ontwikkelingsproces. Hier werk ik doorheen, terwijl ik mijn onderbewuste geloven naar de oppervlakte breng.

Ik vind dat kwetsbaarheid er mag zijn. Niet alles wat ik doe gaat de eerste keer goed en dat is oké. Maar ik ga wel graag voor 100 procent voor dingen.

Andere hobby’s

Daarnaast ben ik helemaal gek op

  • Natuur
  • Tuin- en landschapsarchitectuur
  • moes tuinieren
  • Lezen
  • Kleding ontwerpen en maken

Opleidingen

Ik ben in bezit van mijn diploma transformatie coach aan de NEM in Breda.

Verder heb ik een tweedegraads onderwijsbevoegdheid en een tweede bachelor diploma in tuin– en landschapsmanagement. Evenals bevoegdheden zoals boomveiligheidscontroleur en faunainspecteur.